Wat heeft Ubisoft voor The Division fans in petto?

Ubisoft onthult de eerste details over the post-launch plannen voor Tom Clancy’s The Division, waaronder ook wat spelers kunnen verwachten van de Season Pass. Deze online open world RPG is ontworpen om tot op het uiterste niveau interessant te blijven en spelers bezig te houden, ook na het uitspelen van het hoofdverhaal. Het ontwikkelingsteam werkt aan een compleet post-launch plan om de game continu interessant en fris te houden. Er worden onder andere meerdere gratis updates, nieuwe features en functionaliteiten toegevoegd. Ook zorgen drie grote uitbreidingen na de release voor vernieuwende gameplay-ervaringen. De gratis updates worden beschikbaar gesteld voor alle spelers en voegen nieuwe gamemodi toe, zoals uitdagende, groepsgerichte activiteiten om de vaardigheden van spelers te testen in coöp-modus en waarbij unieke beloningen te winnen zijn.

De drie betaalde uitbreidingen zijn onderdeel van de Season Pass en worden in de loop van het jaar uitgebracht. Elke uitbreiding bouwt voort op het avontuur en de progressie van jouw agent, met nieuwe content, uitrusting en gameplay:

•              Uitbreiding I: Underground

De eerste grote uitbreiding opent een nieuw gebied, waar spelers met maximaal drie vrienden kennismaken met de onbekende onderwereld van New York City.

•              Uitbreiding II: Survival

In deze uitbreiding verandert de hele map in een Dark Zone voor een hardcore multiplayerervaring. Meer informatie binnenkort.

•              Uitbreiding III: Last Stand