Slender

Slender, laat je letterlijk doodschrikken!

Slender, een game die eigenlijk zomaar uit het niets is verschenen was een game waarbij je 8 vellen papier moest zoeken in een donker bos. Deze vellen papier gaven je hints met wat je kon overkomen als je de “slender men” tegen zou komen. Hint zoals: “Don’t look into his eyes”, of “He’s is always watching”. Dat waren de enige hints waarmee je het moest doen. En hiermee moest in leven zien te blijven.

Zoals ik al schreef loop je in een donker bos, met niets meer dan een zaklamp. Op zoek naar 8 vellen papier. Het eerste vel papier dat je tegenkomt pak al snel gretig en je merkt al dat het muziekje langzaam verandert. Speurend loop je verder, op zoek naar dat volgend stukje papier. Maar je merkt al gauw dat je niet alleen bent in dat bos. Je draait om en opeens zie je in de verte iemand staan. Deze komt op je afgelopen en terwijl dat gebeurt begint het beeld te ruizen. Je snapt dus wel dat dit niks goed betekend. Als een gek loop je door. En hoop je dat deze gedaante je niet nogmaals vindt. Speel je het spel goed dan vind je natuurlijk (hoop ik voor je) de 8 vellen papier.

Van Slender krijg je het spaansbenauwd

Het spel zuigt je op, en je leeft helemaal in. Ik kan het eigenlijk niet goed omschrijven. Ook Slender is een game dat je gewoon eens gespeeld moet hebben. En nog iets: De game is gewoon gratis. Wat denk je daarvan! Dus slinger je pc of mac aan en download het spel!

Slender man, wie is dat?

The Slender man, is een mythe of is het een compleet verzonnen verhaal. Er zijn volop mensen die opzoek zijn gegaan om hem te vinden. Ook zijn er enkele documantaires over The Slender man. Check youtube maar eens. Het staat er vol mee. De enige vraag die blijft liggen, heb jij de game gespeeld? Ben jij net zo geschrokken als ik? Laat je horen!

https://www.youtube.com/watch?v=h-WmS-T5lqQ” width=”620″ height=”360″]