Paperboy 2 een vergeten game

In Paperboy 2 ben je gewoon een krantenjongen. Je fietst je route en je levert kranten af bij je abonnees. Niks spannends eigenlijk. Toch hebben de makers van Paperboy 2 het dagelijks ritueel wat extra opgaven gegeven. Zo mag je niet stilstaan, je mag niks aanraken en iedereen wilt iets van je. Zo komen er buurtbewoners op je afgerend nadat je hun ramen hebt ingegooid, honden lopen los en willen je pakken, gaten in de grond, wielen worden naar je toe gerold en ga zo maar door. Zo word het dagelijkse, saaie werk van een simpel baantje wel erg uitdagend. En tel daarbij op dat je na elke route nog even over een BMX circuit heen moet.

Irritant muziekje

Wat mij enkel is bijgebleven in Paperboy 2 is dat irritante deuntje. Als iemand mij ook zou vragen om het te neuriën dan loop ik na één toon al vast. Er zit gewoon geen structuur in. Misschien is dat wel de reden waarom ik gestopt ben met Paperboy 2. Muziek is mijn ogen een belangrijk onderdeel van een game. In Paperboy 2 slaan ze de plank volledig mis. Ik ben ook erg benieuwd hoe jij het vindt klinken.