Sommigen avonturen vergeet je nooit meer, A Link to the Past is er één van!

De Legend of Zelda blijft briljant!

Vandaag blikken we terug met Legend of Zelda: A link to the Past. Zelda kent vele avonturen maar in mijn ogen is er meer één die er bovenuit steekt. En dat is Super Nintendo’s A link to the Past. En natuurlijk moet ik hiermee oppassen want er zullen vast veel gamers zijn die het hier niet mee eens zijn. Ergens terecht natuurlijk! Elk Zelda avontuur is geweldig, maar voor mij persoonlijk is The Legend of Zelda: A link to the Past de beste.

Shame on you!

Als er iemand op deze aardbol rondloopt en bij zichzelf denkt, ik heb dit deel nooit gespeeld, koop dan aub een Super Nintendo met deze game. Dit mag je gewoonweg niet missen. Als je wilt weten wat er allemaal aan de hand is kan je dat hier lezen. Als je de game wilt spelen dan zou ik het niet doen en gewoon starten.

A Link to the Past kent alleen maar sfeer

Als je de game opstart kan je bijna niet meer stoppen en dit komt door een aantal factoren, waaronder: het sterke verhaal, de muziek, en omdat je meeleeft gewoon met de karakters in de game. Het is net alsof je een boek aan het lezen bent terwijl je steeds tegen jezelf zegt: nog één pagina. Ik heb gelukkig nog een Super Nintendo staan met dit spel. En soms zet ik hem nog gewoon even aan, puur alleen al om die irritante kippen……

https://www.youtube.com/watch?v=V_cl7fRiu8M” width=”620″ height=”360″]