Word jij de King of the Iron Fist in Tekken 7?

In oktober van vorig jaar werden we door Bandai Namco uitgenodigd om voor het eerst Tekken 7 uit te proberen. De game was bliksemsnel, voorzien van prachtige graphics, maar een releasedatum was nergens te bekennen. Het heeft even geduurd maar Bandai Namco heeft nu tot onze grote vreugde eindelijk de releasedatum van Tekken 7 onthuld.

Tekken 7 zal namelijk vanaf 2 juni al in de winkelschappen liggen voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC. In vergelijking met de arcade versie ontvangen console en PC gamers een uitgebreide en vooral dramatische Story modus, nog meer personages en de mogelijkheid om online toernooien te organiseren. Tekken 7 zal naast een normale en Deluxe edition ook nog als Collector’s Edition aangeboden worden.

  • Tekken 7 Collectors’s Edition, bestaande uit de Deluxe Edition van de game, de Season Pass, een spectaculair beeldje (30cm hoog x 45cm breed) van Kazuya die Heihachi een flying kick verkoopt, een geweldige Steelbook en de soundtrack van Tekken 7!
  • De Tekken 7 Season Pass bevat speciale personages, nieuwe stages, een nieuwe game modus, costume packs en exclusief voor Season Pass bezitters maar liefst vijfendertig speciale Metallic kostuums. Door het plaatsen van een pre-order ontvangen fans bovendien vervroegde toegang tot Eliza uit Tekken Revolution.

Xbox One bezitters krijgen bij het plaatsen van een pre-order gratis een extra Tekken 7 exemplaar via de backwards compatibility functie. PlayStation 4 bezitters ontvangen zogenaamde Legacy kostuums uit Tekken 4 en Tekken 2 voor worstelaar King, de schattige Xiaoyu en niemand minder dan Jin. Ook krijgen ze een jukebox modus waarmee ze klassieke Tekken muziek kunnen beluisteren en hun eigen playlist kunnen maken (deze wordt tijdens het vechten afgespeeld). Wij zijn dus zeker hyped! bekijk hieronder een coole nieuwe trailer.