Het lot van de wereld hangt in Tangled Paths af van een Drakenei!

In “Tangled Paths”  vervolgt Tyria’s krachtige Pact de voorbereidingen, terwijl de oorlog toeneemt.  Met de recente openbaring van het bestaan van een drakenei jagen spelers naar het legendarische object dat hen kan helpen in het gevecht. Hun reis bevat nieuwe beloningen, inclusief de kans om de collectie nieuwe wapenuitrusting uit te breiden. Wat kunnen jullie allemaal verwachten?

  • The Pursuit
    Spelers zoeken in de Silverwastes naar het spoor van de Zephyrite masters en naar tekenen van hun verdwenen leider. Een nieuwe draak is een krachtige bondgenoot voor beide kanten van de oorlog, maar ook een aantal  dodelijke minions van Mordremoth zijn hem op het spoor.
  • War in the Silverwastes
    Het gevecht tussen de krachten van Pact en de draken legers blijft woeden. Net ontdekte ondergrondse grotten huizen nieuwe bedreigingen om tegen te strijden en gevaren om te trotseren.  Spelers moeten overleggen met andere legers op de kaart, verdedigers om hulp roepen en de dodelijke mordrem jagers een stap voorblijven.
  • Silverwastes Treasures
    Spelers kunnen hun collectie van Carapace wapenuitrustingen uitbreiden met de Carapace handschoenen.  Zodra spelers nieuwe handschoenen verkrijgen, kunnen ze beginnen met het verzamelen van materialen om de geüpgrade Luminscent handschoenen vrij te spelen. Er zijn ook nieuwe beloningen toegevoegd aan de Bandit Crest vendors.