Supernauts De meest ambitieuze iPad en iPhone game aller tijden

ieuwe wereld bouwgame van in Helsinki gevestigde Grand Cru laat spelers mensen redden en de Aarde samen opnieuw herbouwen

Supernauts, de gloednieuwe social bouw game is nu wereldwijd verkrijgbaar voor gratis download op iPhone, iPad en iPod Touch. In de game zijn de ijskappen gesmolten en is het aan de spelers om als ‘Supernauts’ de mensen te redden van overstromingen en een nieuwe wereld te bouwen in de ruimte, blokje voor blokje. Supernauts is van de makers van Grand Cru, het bedrijf dat tweemaal door Wired Magazine is genoemd als meest populaire start-up in Europa.

“Grand Cru is een game studio die grensverleggende mobile games ontwikkeld van de beste kwali-teit en we willen een revolutie in social gaming teweeg brengen met Supernauts,” aldus Markus Pasula, CEO van Grand Cru. “De game is ontwikkeld voor een breed publiek en oprecht sociaal en biedt spelers verschillende manieren om hun creaties en ervaringen te delen. We willen real-time sociale interacties in mobile gaming naar een volgend niveau brengen.”

In de rol van een Supernaut is jouw missie de gestrande burgers te redden van de overstroomde Aarde en voor hen een nieuwe wereld te bouwen in de ruimte. De touch screen game biedt spelers een daadwerkelijk sociale 3D gameplay ervaring, waarmee een breed aanbod aan bouw-blokken en andere –materialen wordt geboden en ze alles kunnen maken dat ze maar kunnen bedenken. Naast het ‘wereld bouwen’ element bevat Supernauts doorlopend gethematiseerde wedstrijden waar spelers van over de hele wereld in teams strijden om de Aarde opnieuw op te bouwen.

“We hebben ruim twee jaar gewerkt aan het perfectioneren van de gameplay ervaring voor de iPad en we zijn ervan overtuigd dat met onze intuïtieve gebruikersinterface iedereen veel plezier zal be-leven aan het maken van geweldige werelden in 3D,” legt Pasula uit.