Street_Fighter_IV_Arcade_Edition_Update

Update voor Super Street Fighter IV: Arcade Edition komt met vijf nieuwe karakters

Ben jij klaar met Super Street Fighter IV: Arcade Edition? Nee? Mooi! Er verschijnt begin 2014 namelijk een update voor de game waarin verschillende content, nieuwe instellingen en vijf nieuwe karakters hun opwachting in maken. Vier van de vijf karakters zijn bekend en dat zijn: Hugo, Poison, Elena, Rolento. De vijfde is karakter is nog niet bekend gemaakt. Wat wel bekend is dat de karakter nog nooit een opwachting heeft gemaakt in een Street Fighter game. Is het iemand van de Final Fighter serie? We denken dan aan Hagger. Het kan ook nog een Marvel, Power Stone of Rival Schools karakter zijn. Of Strider, of of… We kunnen nog wel even doorgaan. De update gaat trouwens €14,99 kosten.

Naast een digitale aankoop verschijnt er ook een retail release voor €39,99. In de retail game zitten alle eerdere verschenen DLC kostuums. Als je een pre-order voor de game plaatst krijg je ook nog speciale kostuums als DLC. Deze pre-order kostuums zijn ontworpen door Udon (Doen artwork voor Capcom, uitgever Street Fighter comics).

Welke karakter zien jullie het allerliefst in een Street Fighter game verschijnen? Laat het ons eens weten. De update krijgt de naam: Ultra Street Fighter 4 mee. Bekijk hieronder de trailer.

Trouwens Capcom. Over Rival Schools. Please maak een nieuwe deel of een remake!!!

 • Mike

  Deze moet ik natuurlijk hebben. Mischien kan je de post nog update met het feit dat het niet alleen DLC is wat in de nieuwe versie zit. De game word namelijk helemaal onder handen genomen en opnieuwe gebalanceerd. Zo worden de overpowered poppetjes (Cammy , Fei Long , Akuma , Seth enz..) wat minder krachtig gemaakt en de wat zwakkerre poppetjes juist wat sterker. Dit is ook de voornaamste reden dat er nu een nieuw deel komt. Door erg veel inbreng van de community worden er nu ook nieuwe poppetjes en maps toegevoegd.

  • Zat al te wachten op een reactie van jou 😀

   • Mike

    hahaha bij deze :D. Ik hoop trouwens dat het 5de karakter de dochten van C.viper is met een gelijkwaardige vechtstyle. Maar ben bang dat mijn fantasie niet waar gemaakt gaat worden

    • Start een partitie wie gaat het je lukken! @disqus_ZaJZSPFLa1:disqus @berend

    • Nino

     Ik hoop een Strider of Goutetsu. 😀