De Super Smash Bros 3DS demo word al aan een aantal Club Nintendo leden vrijgegeven…

Super Smash Bros laat niet lang meer op zich wachten. Maar selecte Club Nintendo leden kunnen de Super Smash Bros 3DS demo al downloaden door middel van 4 codes die ze in de mail hebben ontvangen. In deze demo, die voor andere 3DS bezitters vanaf 19 september vrij te downloaden is in de Nintendo Eshop, zitten vijf verschillende personages waarmee je kan spelen: Mario, Mega Man, Villager (van Animal Crossing), Link en Pikachu en is er een locatie speelbaar, de standard Battlefield arena.
Je kunt in de Super Smash Bros 3DS demo tegen 2 computer gestuurde tegenstanders vechten of kiezen om via een lokaal netwerk tegen twee andere vrienden/rivalen te spelen.

In Japan kwam de demo eerder deze week uit, en de volledige game vorige vrijdag. Hierdoor is bekend geworden dat er nog verschillende personages in de game zitten die eerder niet aangekondigd zijn. Een leuke verrassing dus voor de spelers als de game hier in Europa uit komt.

Zitten jullie te wachten op de Super Smash Bros 3DS demo? Of wil je liever wachten tot de volledige game in de winkels ligt op drie oktober? Laat ons weten waar jij op zit te wachten voor deze game in de comments.