Ga jij zelf Mario levels bouwen met je nieuwe Wii U bundel?

Nintendo heeft voor Europa de Super Mario Maker Wii U bundel aangekondigd. De bundel staat gepland voor een release op 11 september, samen met de losse release van de game in de winkels. Super Mario Maker is een game waar je als speler zelf je eigen Mario level kan creëren en deze dan daarna kan delen met andere spelers. Iets wat Mario fans over heel de wereld mogelijk toch wel zeer interessant zullen vinden.

Als je de game in huis wilt halen zijn er 3 fysieke opties:

  • De Super Mario Maker Wii U bundel: Deze bevat de zwarte 32GB versie van de Wii U, Super Mario Maker, de hardcover artbook, en de klassieke kleuren Mario Amiibo van de 30th anniversary collectie.
  • De Limited Edition Super Mario Maker: Deze bevat het spel, het hardcover artbook en de klassieke kleuren Mario Amiibo van de 30th anniversary collectie.
  • De gewone retail versie: Hierin zit Super Mario Maker en het hardcover artbook.

Super Mario Maker Wii U bundel aangekondigd
Zoals je las zitten in de Wii U bundel en de Limited Edition van de game een aparte Amiibo bij. Als je de Amiibo los wilt kopen zul je merken dat deze net anders zal zijn. Degene die los in de winkels verkrijgbaar zal zijn is namelijk de moderne kleuren versie Mario uit de 30th anniversary collectie.

Ga jij de Wii U bundel of de Limited Edition van de game halen? Of ben jij al tevreden met de normale versie? Laat het ons weten in de comments!

Super Mario Maker Wii U bundel aangekondigd