Jullie kunnen Super Mario dit weekend nog ontmoeten!

Super Mario heeft gisteren samen met fans aan zijn gigantische Super Mario graffiti level op Hoog Catharijne (Utrecht) gewerkt. Dit was ter ere van zijn 30e verjaardag en de lancering van zijn nieuwste spel Super Mario Maker. In dit spel ontwerp je je eigen levels en deel je ze met anderen. Het level is tot eind dit jaar op Hoog Catharijne te bezichtigen. Vandaag en vrijdag 11 september wordt er in Hoog Catharijne gebouwd aan het gigantische Super Mario level van bijna 40 meter lang. De kinderen die Super Mario gisteren hebben geholpen zijn enorme Mario fans en vonden het een droom die werkelijkheid werd. Op de muur spuiten, een eigen level bouwen en Mario helpen.

“Nu kan je zelf een level bouwen en het daarna zelf spelen”, aldus “Sophie van 9 jaar”.

Het programma van de Super Mario activiteiten in Hoog Catharijne is als volgt:

  • Vrijdag 11 september: 10.00 – 16.00 uur Locatie: Hoog Catharijne (linker gang vanaf het station, richting Media Markt) Activiteit: creatie van het Super Mario level en het spel Super Mario Maker speelbaar
  • Zaterdag 12 september: 10.00 – 17.00 uur Locatie: Hoog Catharijne (plein voor Media Markt) Activiteit: het spel Super Mario Maker speelbaar, Mario Meet & Greet (alleen tussen 11.30 – 14.30 uur)

Super Mario HC1