De nieuwe Street Fighter V trailer heet Rise Up en toont naast oude Street Fighter beelden, ook stukjes van de nieuwe game…

Street Fighter V komt exclusief uit op de PlayStation 4 en PC, zoals jullie waarschijnlijk eerder hebben kunnen lezen hier op de site. Nu heeft Capcom ook een reveal trailer uitgebracht die dit bevestigd, en kleine stukjes gameplay laat zien van de nieuwe game.

Ook toont de trailer gameplay van oude Street Fighter games, en over hoe men beter en beter word naarmate je iets meer doet. Hiermee hinten ze naar een beter Street Fighter dan ooit. Rise up samen met de nieuwe Street Fighter, we zijn er klaar voor…

 • Eindelijk een nieuwe deel!

 • Ik zie geen stukjes van de nieuwe game? Op 13 december schijnbaar eerste gameplay footage tijdens de CapcomCup.

  • Als je goed kijkt in de trailer zie je Ryu vechten tegen Chun-Li. Dit zijn de nieuwe beelden ๐Ÿ™‚ Meer inderdaad op 13 december. De CapcomCup ga ik zeker volgen.

   • Volgens mij zijn dat helemaal geen nieuwe beelden, maar gewoon Ultra Street Fighter IV beelden?

   • Ik heb het even onderzocht en je hebt gelijk. Zijn wel SF V beelden, maar ik vind het toch best teleurstellend. Zit echt weinig verschil in ten opzichte van SF IV. Interactieve omgevingen lijken me wel een leuke toevoeging.

    • Dat had ik in het begin ook. Er lijkt niet een hele GROTE vooruitgang in te zitten, grafisch dan. De belichting is in ieder geval wel beter en er zijn interactieve omgevingen zoals je al aangeeft. Ben benieuwd wanneer dit deel verschijnt. Misschien laat 2015 of begin 2016 aangezien Ultra Street Fighter IV in de lente van 2015 verschijnt.