Morgen is alweer de laatste stream van de extra episodes van Resident Evil Revelations 2.

Zondagavond om acht uur zitten we klaar om te ontdekken wat het hoofdstuk van Moira, genaamd ‘The Struggle’, ons gaat brengen. Mogen we van Capcom gebruik maken van wapens of zijn we in dit hoofdstuk gebonden aan een zaklamp en een koevoet? Wil je er bij zijn wanneer we dit ontdekken, dan kun je morgen vanaf 20:00 uur op het Kijk-Online Twitch kanaal terecht.

Afgelopen weekend hadden we tijdens de zondag stream een muntje moeten opgooien omdat we niet konden kiezen tussen de extra episode van Moira en die van Natalia. Het lot bepaalde dat het tijd was voor de episode van Natalia genaamd ‘Little Miss’. Prima!

Wat gebeurde er afgelopen week in de extra episode van Natalia?

Mocht je nu net als wij denken dat je tijdens de episode ‘Little Miss’ achtergrond informatie zou krijgen over Natalia en eindelijk erachter zou komen waarom Natalia een zesde zintuig lijkt te hebben, dan moeten we je nu teleurstellen. Want wat je in dit hoofdstuk meemaakt is de fantasiewereld van een klein meisje dat, ook al zit zij in een levensgevaarlijke situatie, alles eraan doet om haar geliefde teddybeer Lottie terug te vinden.

Nou ja, noem het fantasie, noem het een psychose of zelfs door trauma veroorzaakte schizofrenie, maar Natalia en haar onzichtbare metgezel ‘Dark’ Natalia gaan op pad om zonder gezien te worden Lottie te vinden. Ben je ondanks onze beknopte samenvatting van dit hoofdstuk toch benieuwd naar ‘Little Miss’ of wil je zien hoe we melig door deze extra episode heen worstelen? Kijk dan hieronder de aflevering van afgelopen week.

Welke games wil jij zien?

Zijn er volgens jou nog leuke games die we vanuit Kijk-Online zeker moeten streamen? Vind je het leuk om een keer mee te praten in de chat en ons team te helpen tijdens de stream? Wij staan open voor suggesties dus laat het ons weten!