Bliksem is mijn kracht, want ik ben een rasechte Stormcaller!

Titans worden Sunbreakers, Hunters worden Nightstalkers maar Warlocks worden in september Stormcallers. Warlocks moeten het vooral van hun krachtige spacemagic hebben en met een arsenaal van Void en Solar aanvallen zat het altijd wel goed.  Sunsingers zijn zo waardevol in Nightfall strikes en Raids en de Voidwalker subclass is vooral erg dodelijk in de Crucible. Maar met de komst van de Stormcaller subclass verandert alles. Het Arc element moet je namelijk niet onderschatten!

Stormcallers directly manipulate Arc energy, focusing body and mind to channel and chain the lightning. Their enemies are given fair warning— flee from battle, or face the storm.

Met Stormtrance lijkt het bijna alsof je als Warlock gebruik maakt van de Force uit Star Wars en schiet je krachtige bliksem uit je vingertoppen. De nieuwe Storm Grenade creëert een mini storm die vijanden met veel bliksem kan uitschakelen. Met de Thunderstrike kan je voortaan vijanden van afstand raken en Perpetual Charge zorgt er voor dat je kills met granaten je melee aanval bijvullen en kills met je melee aanval juist granaten aanvullen. Combineer dit met wat goede Exotic armor en je bent niet te stoppen. Welke subclass vinden jullie het meest interessant!?

Stormcaller flies Stormcaller love