Fable Anniversary achievement wedstrijd

Vanaf vandaag kan je via Facebook stemmen welke Fable Anniversary achievement jij graag in deze game wilt zien als hij uitkomt. Deze achievements zijn bedacht door leden van de community die mee konden doen aan een wedstrijd georganiseerd door Lionhead. De winnaar krijgt een gratis exemplaar van Fable Anniversary en worden vermeld in de credits van de game. Alle vijf de finalisten ontvangen een T-shirt en een aantal speciale E3 badges.
Welke Fable Anniversary achievement vind jij de meest briljante woordgrap bevatten? Of welke lijkt jou het leukst om in-game te behalen? Stemmen kan je hier doen.

Fable Anniversary

Fable Anniversary komt later dit jaar uit en is een remake van de eerste Fable. Voor de achievement liefhebbers is dit de eerste mogelijkheid om via de originele Fable hun gamerscore wat op te krikken. Naast achievements kunnen gamers uit kijken naar volledig nieuwe graphics, smartglass ondersteuning en wat andere verbeteringen in de game. Zo is het save systeem onder handen genomen en zijn er meerdere control schemes toegevoegd om de game zo toegankelijk mogelijk te maken. De game heeft nog geen release dat gekregen maar waarschijnlijk is Fable Anniversary rond de kerst periode verkrijgbaar.

Fable Anniversary achievement

  • Imre_S

    Filet minion is wel een goeie woordgrap