Start het voetbalseizoen opnieuw in United Eleven!

De eerste trailer van United Eleven is nu te zien

Nexon Europe kondigt vandaag de aanvang van het voorseizoen van United Eleven aan, de nieuwe browser-based voetbalmanagementsim die volledige Bundesliga- en FIFProlicenties combineert met de meest geavanceerde matchengine aller tijden.

Het “Voorseizoen” van United Eleven houdt de testperiode in die plaatsvindt voor de officiële lancering, die het “Reguliere seizoen” wordt genoemd. Iedereen is welkom om de kick-off bij te wonen en de lang verwachte mobiel compatibele titel uit te proberen die wordt gesteund door niemand minder dan Carlo Ancelotti, één van ’s werelds beste voetbalmanagers. Met volledige Bundesliga en FIFPro licenties, hebben spelers bij het opstellen van hun teams keuze uit Bundesliga clubs en logos, en kunnen zij een selectie samenstellen uit een mix van topspelers zoals Manual Neuer, Julian Draxler, en Philipp Lahm, naast bekende gezichten zoals Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, en Steven Gerrard.

Deelnemers aan het voorseizoen krijgen de mogelijkheid hun clubnaam en managernaam naar het Reguliere Seizoen mee te nemen. Ook ontvangen zij beloningen wanneer zij de [4-Daagse Manager Training] of [Best of the Best!] evenementen verslaan.

Teamchemie is belangrijk, zowel op het veld als daarbuiten, alsmede de tactieken van je tegenstander, jouw eigen speelstijl, en realtime management van tactieken en formaties gedurende de wedstrijd om je zelf samengestelde team naar de overwinning te coachen. Dit alles is gratis beschikbaar in je browser, met mobiele support voor de kritieke momenten waar besluiten on-the-go moeten worden genomen.

Live matchgegevens zijn beschikbaar om je gekozen speelstijl gedurende een wedstrijd op een levensechte manier te kunnen bijschaven – een must, gezien de enorme complexiteit van de engine. Tot wel 32 verschillende variabelen beïnvloeden het eindresultaat van de 90 minuten, wat United Eleven tot de meest gedetailleerde simulatie van het moment maakt.

“Met trots bieden we het United Eleven voorseizoen aan als een manier voor voetbalfans om het thuisseizoen voort te zetten,” zegt Kenny Chang, CEO van Nexon Europe. “Met deze game laten we het beste van Europees voetbal zien, en, met uitgebreide gameplaymogelijkheden, wat onze ambassadeur Carlo Ancelotti beschouwt als de hoofdfactor voor succes: ‘reageren met de persoonlijkheid en karakter van ieder.”