een game in gesloten bèta fase die dan gecancelled word is altijd jammer. Attack Squadrons is zo’n game

De free 2 play game Star Wars: Attack Squadrons is na een flinke periode in gesloten bèta gecancelled. De bèta is gesloten en de studio is gestopt met het werk aan de game. Disney (nu eigenaar van Star Wars) heeft op de Facebook pagina van de game de spelers bedankt voor de steun aan de game.

After much consideration, we have decided to cease development so that we can focus on other Star Wars game experiences. We truly appreciate the time you spent engaging in the beta.

Attack Squadrons was bedoeld als een 16-player free 2 play dogfights game in het Star Wars universum waar je de mogelijkheid zou krijgen om iconische Star Wars schepen zoals de Tie-Fighter en X-Wing aan te passen naar je eigen voorkeur.
De game was al aan ontwikkeling begonnen voor de 10-jarige deal tussen EA en Disney voor de rechten op alle Star Wars games. Op het moment is natuurlijk Star Wars: Battlefront nog gewoon in ontwikkeling bij DICE, dus mogelijk word Area 52 studio ingezet om de ontwikkeling van deze game te ondersteunen. Het word dus afwachten tot de E3 voor Star Wars games nieuw. Wat denken jullie hier van? Heeft iemand van jullie de bèta kunnen spelen? Laat het ons weten in de comments.