Square-Enix's-nieuwe-engine-verlaat-studio-niet

Square Enix heeft Speciale gasten, podiumshows en de nieuwste games op Europa’s grootste interactieve entertainment expo

Square Enix kondigt een spannende line-up aan gaming hoogtepunten aan voor gamescom, Europa’ s grootst interactieve entertainment expo. Van 21 tot en met 25 augustus, kunnen bezoekers zelf spelen met toekomstige games, exclusieve presentaties bijwonen, speciale gasten ontmoeten en genieten van spectaculaire podiumshows op de Square Enix booth (B21/C20) in hal 9.

Tijdens de show, viert Square Enix de huidige release van FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn samen met speciale gast Naoki Yoshida, de producer en director van de game die meer zal vertellen over – en laten zien deze ambitieuze MMORPG. Special theaters zullen voor het allereerstaan het Europese publiek gameplay presentaties tonen van THIEF en MURDERED:SOUL SUSPECT. Alsof dit alles nog niet genoeg is, zullen speciale gasten Yoshinori Kitase (producer) en Yuji Abe (game design director) de aankomende RPG toppers LIGHTNING RETURNS: FINAL FANTASY XIII en FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster toelichten; beide games zijn bovendien speelbaar op de Square Enix booth.

“We zijn super enthousiast om aanwezig te zijn op gamescom dit jaar”aldus Phil Rogers, CEO van Square Enix in Europa & de Amerikaanse territoria , “Gamers in Duitsland zijn zo gepassioneerd en ik weet zeker dat onze sterke line-up en onze fan-activiteiten niemand zullen teleurstellen.”

FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn – Op gamescom kunnen bezoekers vechten tegen een van de machtige Primals uit het spel in een “Battle Challenge”. Winnaars kunnen rekenen op exclusieve prijzen. Naoki Yoshida, producer en director van FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn zal ter plaatste zijn om het spel te presenteren, samen met fans te spelen en om handtekeningen uit te delen. Tijdens de show zal de tv-reclame van het spel zijn première kennen. De actrice die in de reclame optreedt, Stephanie Tripp, zal aanwezig zijn in een authentieke Miqo’te outfit en is beschikbaar voor fotomomenten.

THIEF – Steel een glimp van de Meesterdief in actie in het speciale THIEF theater. Deze in-game presentatie toont Garrett die de het landhuis van de Baron moet infiltreren om diens meest waardevolle bezit te stelen. THIEF is de her-uitvinding van de klassieke franchise van Eidos-Montreal; de studio achter DEUS EX: HUMAN REVOLUTION.

MURDERED: SOUL SUSPECT – De in-game theater presentatie op de E3 was een grote hit en deze komt nu naar gamescom waar Europese consumenten de show voor het eerst zelf kunnen aanschouwen. Bezoekers kunnen bovendien de wereld van MURDERED: SOUL SUSPECT zelf ervaren wanneer ze erachter komen hoe het is om een geest te zijn en naar hun eigen lijk te staren middels een exclusieve interactieve photo booth.

LIGHTNING RETURNS: FINAL FANTASY XIII – Speciale gasten producer Yoshinori Kitase en game design director Yuji Abe zijn aanwezig om diverse, tot nu toe niet eerder getoonde spelelementen van het sluitstuk van Lightning’s saga toe te lichten. Fans hebben bovendien de unieke mogelijkheid hen te ontmoeten en een handtekening te vragen. Er zullen flink wat spelcomputers beschikbaar zijn zodat iedere gamer in staat zal zijn om LIGHTNING RETURNS: FINAL FANTASY XIII te spelen, zowel op Xbox 360 als op PlayStation 3.

FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster – Op gamescom kunnen consumenten de HD remaster-versie van een van de meest geliefde FINAL FANTASY verhalen aller tijden spelen. Producer Yoshinori Kitase vertelt op het podium alles over deze veelbelovende titel.

KINGDOM HEARTS HD 1.5 ReMIX – HD levels van KINGDOM HEARTS FINAL MIX en KINGDOM HEARTS Re: Chain of Memories zullen speelbaar zijn op dePlayStation 3.

DEUS EX: THE FALL – Het met prijzen overladen, laatste hoofdstuk in de DEUS EX franchise is speelbaar op de iPad.

Aanvullende titels zoals het aankomende FINAL FANTASY XV en KINGDOM HEARTS III zullen gepresenteerd worden via diverse trailer momenten als onderdeel van de podiumshows.