squareenix_kijkonline

Bekijk verschillende Square Enix titels als LARA CROFT AND THE TEMPLE OF OSIRIS en NOSGOTH

Square Enix heeft vandaag een geweldig assortiment game-hoogtepunten onthuld voor gamescom 2014, de grootste expo voor interactief entertainment in Europa. Van 13 tot 17 augustus kunnen bezoekers aan de gamescom 2014 talloze titels bekijken, inclusief de eerste Europese hands-on voor consumenten van LARA CROFT AND THE TEMPLE OF OSIRIS, de veelgeprezen MMO FINAL FANTASY XIV: A REALM REBORN, de in HD geremasterde compilatie KINGDOM HEARTS HD 2.5 ReMIX, de ritme-actietitel THEATRHYTHM FINAL FANTASY CURTAIN CALL, het met teams werkende multiplayer-actiespel NOSGOTH, de mobiele RPG’s DRAGON QUESTTM IV: Chapters of the Chosen, DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King en nog veel meer.

Voor het eerst in de geschiedenis neemt het assortiment van Square Enix meerdere stands in beslag in hal 9, met een recordtotaal van meer dan 180 hands-on stations voor gamers. Bij de hoofdstand (hal 9/B12) vind je een enorme FINAL FANTASY XIV: A REALM REBORN-zone, waar maximaal 48 spelers het hands-on kunnen opnemen tegen de gigantische eindbazen Leviathan, Ramuh en Gilgamesh. Bij de stand wordt zaterdagmiddag tevens een speciaal duel gehouden tussen Yoshida-san (producent en regisseur van FINAL FANTASY XIV: A REALM REBORN) en Hazama-san (producent van THEATRHYTHM FINAL FANTASY CURTAIN CALL), die het tegen elkaar gaan opnemen in de nieuwe Versus Mode. Op de stand kun je zowel de Single als de Versus Mode spelen. Naast hands-on stations voor THEATRHYTHM FINAL FANTASY CURTAIN CALL, KINGDOM HEARTS HD 2.5 ReMIX, DRAGON QUEST IV en DRAGON QUEST VIII vind je bij de stand de eerste hands-on voor Europese consumenten van LARA CROFT AND THE TEMPLE OF OSIRIS, waarbij gamers voor het eerst in de geschiedenis de nieuwe coöp voor 4 spelers van Lara’s dynamische Egyptische avontuur kunnen uitproberen.

MMO-fans en PvP-experts worden te wapen geroepen op de speciale FINAL FANTASY XIV: A REALM REBORN-stand (hal 9/A51). Gamers kunnen meedoen aan de gloednieuwe PvP-frontmodus, waarin drie van de 8 teams tegen elkaar strijden of stand proberen te houden in extreme gevechtsuitdagingen met live-commentaar van de bekende ESL-verslaggevers Mori en A1m. De winnaars maken kans op waardevolle game-hardware.

Op de NOSGOTH-stand (hal 9/B51) kunnen gamers het bloederige, met teams werkende multiplayer-actiespel uitproberen, terwijl ze het opnemen tegen andere bezoekers van de conventie in een meedogenloze strijd tussen mensen en vampiers. Iedereen die de stand bezoekt en speelt, krijgt toegang tot de gesloten bèta.

“Het is geweldig dat Square Enix de gamescom opnieuw ondersteunt. De beurs wordt elk jaar groter en belangrijker, en het is het grootste game-evenement in Europa”, aldus Mike Sherlock, COO van Square Enix Europe. “Onze games etaleren het indrukwekkende talent uit de Oosterse en Westerse studio’s van Square Enix, en ons assortiment heeft voor iedereen wat wils: MMO-spelers, consolegamers, gezinnen, mobiele gebruikers en competitieve pc-gamers.”

Fans kunnen Square Enix Products bezoeken in hal 10 op stand D10 om een overvloed aan officiële merchandising van de grootste franchises van Square Enix te bekijken. In hal 10 worden verklede gamers welkom geheten in het officiële Cosplay-dorp. Zij mogen een foto maken voor een van de twee FINAL FANTASY XIV: A REALM REBORN-achtergronden.