banner-finalfantasyxiv

Krijg in FINAL FANTASY XIV A Realm Reborn verschillende bonussen bij abonnementen

SQUARE ENIX kondigt vandaag de finale bèta test en vroege toegangsdatum aan voor FINAL FANTASY XIV A Realm Reborn. Nieuwe gebruikers hebben de mogelijkheid om van 17 tot en met 19 augustus aan de finale bèta test deel te nemen, zowel voor Windows PC en PlayStation. Zo krijgen spelers de kans om zich te laten onderdompelen in de laatste testfase van deze enorm omvangrijke RPG. Bovendien krijgen fans die de game hebben ge-preordered vroege toegang waardoor ze als een van de allereerste al aan het spel kunnen beginnen op 24 augustus.

Tijdens de FINAL FANTASY XIV ‘Letter from the Producer LIVE’ van vandaag, lichtte Naoki Yoshida (producer en director) tevens een aantal plannen toe die op stapel staan om spelers nog enthousiaster te maken voor de aankomende lancering van de game:

· Veteran Rewards – Spelers kunnen verschillende bonussen verkrijgen, afhankelijk van het abonnement waarvoor ze kiezen voor FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn (30, 60 & 90 dagen). Door direct te beginnen met een 90-dagen abonnement, ontvangen spelers alle 30-dagen, 60-dagen en 90-dagen bonussen in een keer.

· Companion iOS App – Een gratis companion app, “FINAL FANTASY XIV: Libra Eorzea,” zal een week na de lancering van het spel beschikbaar komen.

· Welcome Back Campaign – Degene die zich hebben geregistreerd voor FINAL FANTASY XIV 1.0, kunnen FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn gratis spelen tot free maandag 9 september.

FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn kent een releasedatum van 27 augustus 2013 en zal beschikbaar zijn voor de PlayStation 3 en Windows PC. Alle nieuwe accounts ontvangen een gratis dertig dagen abonnement van het spel, de abonnemeekosten beginnen op €10.99 per maand.