Na een lange tijd heeft Sony hun Music Unlimited dienst stopgezet. Welkom bij PlayStation Music

Sommige mensen zullen het al gemerkt hebben, maar vanaf vandaag is de Music Unlimited service niet meer te gebruiken op de consoles van Sony. Deze is op de PlayStation 3 en de PlayStation 4 vervangen door de nieuwe PlayStation Music Spotify app. In de update van vorige week zat de patch inbegrepen en deze is vandaag actief geworden. Dus via de Playstation Music app is Spotify op PlayStation consoles nu beschikbaar.

De service is vanaf vandaag wereldwijd beschikbaar in 41 verschillende landen waaronder dus ook in Nederland. Spotify is de partner van Playstation Music welke samen 30 millioen nummers en 1.5 miljard playlists naar de consoles brengen. Gamers kunnen dus nu tijdens het gamen hun eigen muziek beluisteren in de achtergrond. Deze valt te besturen via het menu als je op de PlayStation knop drukt, of je kunt verbinding maken met de Spotify app op je telefoon en de muziek hierlangs besturen.

  • Music Unlimited gebruikers die op 29 maart jl. een actief account hadden kunnen gebruik maken van een gratis Spotify Premium trial van 2 maanden.
  • Nieuwe en bestaande Spotify gebruikers kunnen een gratis trial van één maand activeren als ze dit nog nooit eerder hebben gedaan.

Bestaande Spotify Premium gebruikers kunnen hun account koppelen aan de PlayStation Music service en gewoon deze gebruiken, nieuwe gebruikers kunnen Premium aanschaffen voor €9,99 per maand. Gratis Spotify gebruikers kunnen ook gebruik maken an de app, met de gebruikelijke reclame tussen de muziek door.
Spotify op PlayStation consoles

  • Heel erg tof dat Sony dit doet! Veel beter dan dat crappy programma Music Unlimited! Ga Spotify op PS4 zeker uit proberen!