Speelt de nieuwe GTA zich af in Portland, Oregon?

De Grand Theft Auto serie heeft zich al in veel verschillende steden van Amerika afgespeeld. De steden New York, San Francisco, Los Angels, Las Vegas en Miami kregen allen hun eigen GTA versie. Maar na deze steden is het tijd voor een nieuwe stad in GTA VI, en het bedrijf Movoto heeft al een prima kandidaat naar voren geschoven namelijk: Portland, de grootste stad van de staat Oregon. En om deze keuze te ondersteunen hebben zij een blog geschreven waarom de volgende GTA game zich af zou moeten spelen in Portland.

Volgens het bedrijf is Portland een ideale locatie voor een GTA game, in Portland zijn namelijk vele wapenwinkels en stripclubs aanwezig. En waar is een Grand Theft Auto game zonder deze zaken? Daarnaast is het voor criminelen ook makkelijker om hun gang te gaan aangezien er in Portland slechts 6 politiebureaus zijn, tegen een aantal van 12 in Los Santos (Los Angels). Verder heeft Portland een overvloed aan hipsters om te beledigen, in Portland zijn namelijk 637 coffeeshops! In Los Santos was dit aantal 10.

En voor de mensen die nu nog niet overgehaald zijn, heeft Movoto een heuse map van de stad gemaakt in GTA-style. Volgens ons is het dus wel duidelijk, de volgende Grand Theft Auto moet zich af gaan spelen in Portland, Oregon!

Bekijk hieronder de map van Portland:

Speelt de nieuwe GTA zich af in Portland, Oregon?

  • Portland klinkt als een erg leuke locatie ๐Ÿ™‚