Firstlook 2013

Al het game gerelateerde nieuws over Firstlook 2013 lees je bij ons

Ja je leest het goed, tijdens Firstlook 2013 kun je voor het eerst op Nederlandse bodem aan de slag met de PlayStation 4. De nieuwe console zal naast de PlayStation 3 en PlayStation Vita schitteren op de Sony stand. Dark Souls fans zullen ook heel erg blij zijn want Namco Bandai komt met Dark Souls 2 naar Firstlook toe. Van Dark Souls 2 worden er speciale demo-sessies gegeven in de previewtheater.

Activision is ook aanwezig op Firstlook 2013, maar ze willen niet veel kwijt van wat ze gaan doen en laten zien. Natuurlijk kan je al raden welke game ze sowieso meenemen maar zolang we niks zeker weten gaan we ook niks zeggen. Rockstar zal dit jaar ook aanwezig zijn. De game GTA V is natuurlijk al een tijdje uit en Rockstar zal dan ook wel wat gaan doen rond deze titel op de beurs.

Bethesda is voor het eerst aanwezig op Firstlook en dat gaan we weten ook. Bethesda heeft natuurlijk een paar vette games onder hun hoede en wij kunnen niet wachten om die te zien op Firstlook. Warner Brothers zal ook een paar titels laten zien. Wij verwachten dat Batman Arkham Origins, Batman Arkham Origins Blackgate en Lego Marvel Super Heroes weleens te zien of te spelen zijn. Zeker weten doen we dit natuurlijk niet omdat dit nog niet bevestigd is.

Dit is het op dit moment maar als we meer partijen weten die op Firstlook 2013 staan, wat gaming betreft, dan laten we je dit zeker weten! Wil je meer weten over Firstlook 2013 kijk dan hier.