Mario_Kart_Community

Elke vierde woensdagavond van de maand multiplayer-fun met Mario Kart 7

Morgenavond, woensdag 28 augustus van 19.00 tot 21.00 uur vindt een nieuwe Mario Kart 7 Benelux community-avond plaats. Iedereen die een Nintendo 3DS-systeem met internetverbinding en een exemplaar van Mario Kart 7 bezit kan in deze community genieten van multiplayer-fun. Zowel ervaren als beginnende Mario Kart 7-spelers uit Nederland en België ontmoeten elkaar voor een aantal spannende races!

De Mario Kart 7 Benelux community-avonden worden elke vierde woensdagavond van de maand georganiseerd. Nintendo Benelux deelt vlak voor aanvang een community code via hun Facebook en Twitter-kanalen, die Mario Kart 7-spelers vervolgens in kunnen voeren in het spel om online mee te racen in een groep met andere spelers uit Nederland en België. Ook Nintendo Benelux zelf racet mee binnen deze community.
De volgende stappen moeten worden doorlopen om mee te kunnen doen:

– Kies “Multiplayer (online)” in het Mario Kart 7 hoofdmenu.

– Wacht tot je Nintendo 3DS verbinding heeft gemaakt met het netwerk. (Als de internet connectie mislukt, moet je wellicht: je internetinstellingen wijzigen op je systeem, het Mario Kart-Channel activeren door te kiezen voor “Mario Kart-Channel” in het hoofdmenu van het spel of je versie van Mario Kart updaten door in de Nintendo eShop te zoeken op “Mario Kart 7”.)

– Kies de optie “Community’s”.

– Tik op “Code invoeren”.

– Vul hier de code in die we enkele minuten voor aanvang delen op Facebook en Twitter.

– Tik vervolgens op “Ja” om mee te doen met de Community en begin met racen!