De lichtgewicht Call of Duty Advanced Warfare headsets zijn voorzien van comfortabele en ‘ademende’ oorkussens

Deze week kwam de langverwachte nieuwe Call of Duty game Advanced Warfare uit. In het samenwerkingsverband van Turtle Beach met Call of Duty uitgever Activision Publishing, Inc. komen ook spectaculaire Call Of Duty Advanced Warfare headsets uit voor PlayStation 4 en Xbox One. Een must-have voor de liefhebber van het beste game-geluid en natuurlijk voor fans van de hitserie-franchise!

Ear Force Sentinel Task Force Call of Duty: Advanced Warfare headset voor PS4 en Xbox One

De headsets zijn heel eenvoudig te installeren en leveren perfect geluid en kristalheldere chat dankzij de krachtige 50mm speakers. De lichtgewicht headsets zijn voorzien van comfortabele en ‘ademende’ oorkussens waardoor je langer kunt spelen en nog meer kunt genieten van Call of Duty Advanced Warfare (en natuurlijk van al je andere games).

Hoor alle game- en chatgeluiden met kristalhelder geluid in je oren en geniet van elk detail in je favoriete games en films. Met de inbegrepen audio controller kun je de chat- en gamebediening eenvoudig regelen en gebruik maken van mic monitor en basboost. De headset heeft een lichtgewicht en comfortabel ontwerp, een verwijderbare microfoon en de mogelijkheid om de headset te gebruiken met bijvoorbeeld telefoons, tablets, MP3-spelers en portable consoles zoals PlayStation Vita en Nintendo DS.

Over Call of Duty Advanced Warfare

Call of Duty Advanced Warfare, die 3 november jl. uitkwam, is het nieuwste Call of Duty-deel dat zich afspeelt zich in de nabije toekomst. De game leidt fans een inspirerend nieuw tijdperk van Call of Duty binnen en is speciaal ontwikkeld voor next gen consoles en PC door Sledgehammer Games. Call of Duty Advanced Warfare biedt een adembenemende nieuwe kijk op de mogelijkheden van de blockbuster franchise. Verder biedt Advanced Warfare een meeslepend verhaal en een personage van iconische proporties dat wordt gespeeld door één van ‘s werelds beste acteurs, Kevin Spacey.

Star Wars, Disney Infinity: Marvel Super Heroes en Heroes of the Storm

Naast de Call of Duty headsets brengt Turtle Beach dit najaar een officiële Star Wars PC gaming headset uit ter ere van de release van Disney’s animatieserie Star Wars: Rebels en een officieel gelicenseerde stereo gaming headset van Disney Infinity: Marvel Super Heroes.

Ook wordt een nieuwe Heroes of the Storm-gameheadset voor PC verwacht, de ultieme headset voor fans van het ruige online spel met teamgevechten en iconische personages uit meer dan 20 jaar Blizzard-spelgeschiedenis, zoals de bekroonde franchises Warcraft, Diablo en StarCraft.

Call of Duty Advanced Warfare Headset