Big Boss steel de show in de Speedruns van deze week.

De afgelopen weken hebben fans van de Metal Gear Solid reeks zich uren kunnen vermaken met Hideo Kojima’s nieuwste creatie voor zowel de Next-Gen als Last-Gen systemen. Metal Gear Solid V Ground Zeroes wordt door velen gezien als een veredelde demo maar is zo veel meer. Er zijn talloze manieren om de missies tot een goed einde te brengen en de game zorgt ongetwijfeld voor vele uren speelplezier.

De Ground Zeroes missie is zeker Speedruns waardig!

De eerste missie van deze prachtige prologue schijnt in minder dan 6 minuten uitgespeeld te kunnen worden. Zelf is mijn snelste tijd 44:55:472 en het was alles behalve een perfect potje. Vreemd genoeg behaalde ik toch een S rank, al had dit ongetwijfeld te maken met het bevrijden van zeven krijgsgevangen en het niet doden van soldaten.

YouTube gebruiker DannyRodriguezFilms laat nog even zien hoe hij de missie op de hard, zonder kills in 5:44:807 uit kan spelen. En dit is zeker makkelijker gezegd dan gedaan. Zijn meesterlijke headshot skills en brutale helikopter extraction laten zien dat hij een ware Big Boss is. Bekijk de video hieronder.

  • Dit is echt vet. Hij/zij weet wel elke plek van een sentry. Dat scheelt ook wel heel veel denk ik.

    • Nino

      De sentries lopen niet altijd dezelfde routes, maar inderdaad, deze speler weet precies wat hij/zij doet. Vooral met het gooien van die ammoclip als afleiding en de perfect geplaatste headshots met de tranq gun.