Eindelijk aan de slag met Soul Sacrifice.

Deze duistere fantasy RPG is al een grote hit in Japan en nu is het tijd voor Nederland om de magie van Soul Sacrifice te ontdekken. Kruip in de huid van een slaaf voor wie het leven steeds dichterbij het einde lijkt te komen. Na het vinden van een magisch boek draait het verhaal om. Is het een uitweg, of haalt dit boek juist het slechtste in je naar boven? Soul Sacrifice is nu exclusief verkrijgbaar voor de PlayStation Vita via zowel de PlayStation Store als op game card in de winkel.

Het leven van de hoofdpersoon heeft alles weg van een hopeloze nachtmerrie. Je bent tot de dood veroordeeld en wordt zonder enige uitleg opgesloten in een kleine cel, verdoemd om de rest van je leven door te brengen als onderdaan van een wrede tovenaar. Dan ontdek je een magisch boek, dat eigenlijk meer weg heeft van een monster. Tijdens je avontuur kom je oog in oog te staan met angstaanjagende vijanden en worden doormiddel van het maken van offers spreuken verdient. De offers verschillen van een stuk hout, tot het leven van een medespeler. Hoe groter het offer, hoe sterker de spreuk.

De game beschikt over een zeer uitgebreide singleplayer en een online co-op modus. Hierin kun je met maximaal 3 anderen op avontuur gaan. Om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen kun je met de ingebouwde microfoon contact met je medespelers houden.

Demo nog steeds te downloaden.

Via de PlayStation Store is de demo van de game te downloaden en is het eerste hoofdstuk gratis te spelen. Bij aanschaf van de volledige versie ga je gewoon verder waar je gebleven was. In de toekomst staat verschillende downloadable content gepland, zowel gratis als betaald.