Vanaf 1 mei kunnen PSVita bezitters aan de slag met Soul Sacrifice.

Demo te downloaden tot 1 mei.

Vandaag staat de demo van Soul Sacrifice in de PlayStation store. In de demo kan je het complete eerste hoofdstuk van de game spelen. Het mooie aan de demo van Soul Sacrifice? De savedata blijft bewaard. Mocht je de game gaan kopen en het eerste hoofdstuk uitgespeeld hebben in de demo dan kan je begin volgende maand gewoon weer verder als de game in de winkel ligt en in de PlayStation store verschijnt. Je kunt de demo tot 1 mei downloaden. Daarna verdwijnt de demo uit de store.

Er is nog meer moois te melden over de savedata. Deze geeft je namelijk toegang tot een item genaamd de ‘Spirit Heart’ die je in de volledige game kan gebruiken. De Spirit Heart geeft je toegang tot een stenen golem die je kunt gebruiken tijdens gevechten.

Soul Sacrifice is een exclusieve Vita game en zal zowel in de winkel als digitaal te koop zijn op 1 mei. Mocht je de game gaan pre-orderen dan krijg je nog wat extra’s ook. Je krijgt namelijk twee unieke kostuums, drie magie voorwerpen (Spirits’ Flamepike, Spirits’ Blightstone en Spirits’ Fulgurwood) om je op weg te helpen en je krijgt de japanse dub stemmen er gratis bij. Met de japanse dub stemmen is het mogelijk om de gehele game in het japan te spelen.