De free 2 play fighting game Soul Calibur: Lost Swords heeft geen goede release week achter de rug

Na de release van Lost Swords deze week is de game massaal gedownload. Een aantal speler zijn gewoon vrolijk met de game aan de slag gegaan hierna, maar de meeste mensen die de game opstartte stonden er alleen maar error messages te wachten. Namco Bandai heeft in een statement aangegeven dat ze op de hoogte zijn van de fouten en hier druk mee bezig zijn.

We have discovered that the issue requires a resolution across multiple parties and therefore our efforts to remedy the issue is taking longer than anticipated. Currently we are working feverishly with a key partner to implement a solution in the shortest amount of time possible.

De meeste gamers kunnen de game opstarten en een gevecht selecteren, maar deze krijgt dan geen verbinding, waarna de speler terug naar het titel screen word gebracht met een error code. Ondanks dat Namco druk bezig is met de fouten uit Lost Swords te halen hebben ze nog geen datum gegeven wanneer we een oplossing kunnen verwachten.
En hoe zit het bij jullie? Hebben jullie de game gedownload? En zo ja, kunnen jullie wel spelen? Laat het ons weten in de comments.