Kennen jullie Sophie Milzink al?

Hebben jullie de VIPMADE video van Sophie Milzink op“Hips don’t Lie” van Shakira ft. Wycleaf Jean al gezien? De video is gratis beschikbaar via Just Dance  Unlimited op PlayStation 4, Xbox One & PC digitaal in Just Dance 2017.

Sophie Milzink heeft een dansvideo gemaakt op de bestaande choreo op Shakira’s hit “Hip’s don’t Lie”. Deze video is in de Just Dance-studio verwerkt als Dance VIPMADE video en gratis beschikbaar via Just Dance Unlimited. Vanaf vandaag danst iedereen met Sophie! Just Dance Unlimited is de dance-on-demand streaming service van Just Dance. Bij aankoop van Just Dance 2017 op PlayStation 4, Wii U, Xbox One & PC digitaal krijg je een proefabonnement van drie maanden op Just Dance Unlimited. Zo dans je op meer dan 200 extra nummers, van tijdloze klassiekers tot de nieuwste hits! Deze catalogus aan content wordt elke maand aangevuld met nieuwe tracks, choreo’s en exclusieve content. Vanaf vandaag is ook Sophie Milzink te vinden in deze catalogus met haar VIPMADE video.

Het is voor het eerst dat een dansvideo van een bekende Nederlandse influencer gedigitaliseerd wordt en als exclusieve content te downloaden is in Just Dance. Nu kan iedereen met Sophie mee dansen”, aldus drs. Marcel Keij, marketing directeur bij Ubisoft Benelux.

 De samenwerking met Sophie Milzink en Just Dance is een voorbeeld van de perfecte match tussen een influencer en een merk”, aldus Social1nfluencers.

 Sophie Milzink maakt sinds 4 jaar video’s op haar YouTube kanaal en houdt zich daarnaast veel bezig met dansen en haar studie Psychologie. Ze zegt over deze samenwerking: “Echt enorm gaaf om nu onderdeel te zijn van het spel dat ik zelf altijd met heel veel plezier speel.”

In de onderstaande video krijg je alvast een voorproefje van Sophie’s geweldige danskunsten.