Vijf jaar PlayStation Plus is toch indrukwekkend!

Playstation Plus bestaat vandaag 5 jaar en dat laat Sony zeker ook weten. Op het PlayStation Blog valt te lezen hoe trots Sony is op hum premium service die PlayStation gamers elke maand voorziet van gratis games en kortingen op de PlayStation 3, PlayStation 4 en PS Vita.

Sinds 29 juni 2010 heeft Sony met de service meer dan 350 games “gratis” weggegeven aan de gamers die een abonnement hadden. Natuurlijk mogen we ook niet vergeten dat je ook toegang krijgt tot online opslag voor je save-games en de mogelijkheid om updates te downloaden in slaapstand. Ook is PlayStation Plus natuurlijk een vereiste voor online multiplayer op de PlayStation 4, waardoor steeds meer mensen gebruik kunnen maken van de extra’s die hier aan vast zitten.

Voor de gamers die al sinds de eerste dag PlayStation Plus lid zijn heeft Sony nog een extra cadeau. Wat dit precies is hebben ze niet laten weten, alleen dat het vandaag of morgen in de mailbox van de gelukkigen zou moeten verschijnen. Zodra we weten wat het is laten we het natuurlijk hier ook weten!

Sony viert vijf jaar PlayStation Plus vandaag