Krijg het vaderlandse gevoel van de nieuwe PS3 kleuren.

Voor welke kleur ga jij?

Nu koningin Beatrix met haar abdicatie Nederland opnieuw in de schijnwerpers zet, laat Sony Computer Entertainment Benelux de driekleur op eigen wijze wapperen met de introductie van drie nieuwe kleuren voor de PlayStation 3. Naast zwart is de PS3 er nu ook in de kleuren rood, wit en blauw, als de Nederlandse vlag. De strak witte PS3 is vanaf 30 januari verkrijgbaar. De knalrode en helderblauwe versies verschijnen op 20 februari in Nederland.

De nieuwe slanke PS3 komt in een classic white model, een azurite blue en garnet red voor een retailprijs van 299 euro. De gekleurde PS’3’s zijn gebaseerd op de 500 GB-modellen met natuurlijk twee DualShock 3 controllers die ook zijn meegekleurd.

Voor het hele gezin:
De PS3®-spelcomputer levert sinds zijn introductie hoogwaardige, award-winnende amusementservaringen voor het hele gezin. De console staat niet meer in de slaapkamer, maar in de woonkamer, zodat het hele gezin kan genieten van het grote aanbod entertainment zoals Blu-ray films, muziek en PlayStation Move games voor het hele gezin. Met de nieuwe kleuren kunnen consumenten nu ook nog kiezen voor een kleur die het beste in het interieur past.

Design evolutie:
Gedurende zijn bestaan is het PS3-systeem geëvolueerd naar een strakker design, grotere harddiskcapaciteit en nieuwe functies. In september 2012 introduceerde SCE het nieuwe PS3-systeem, dat 50 procent kleiner en lichter is dan het originele PS3-model en respectievelijk 25 en 20 procent lichter ten opzichte van het in 2009 geïntroduceerde slanke PS3-model. Dit laatste model is nu dus ook in de drie nieuwe kleuren verkrijgbaar.

Meer dan 70 miljoen exemplaren:
Van de PlayStation zijn wereldwijd meer dan 70 miljoen exemplaren verkocht, in minder dan 6 jaar na de introductie van het platform in 2006. Ook de wereldwijde verkoop van de PlayStation Move motion controller bereikte november vorig jaar een hoogtepunt met een totaalverkoop van maar liefst 15 miljoen exemplaren, een duidelijk bewijs van de voortgezette groei en het succes van het PS3-platform.

PS3-Drie-kleuren