Geen gratis games ter compensatie PSN storing

Tijdens de kerstdagen vond er een DDoS aanval plaats op het PlayStation Network, door deze DDoS aanval was het onmogelijk om online te kunnen gamen voor PlayStation gebruikers.Het PlayStation Network was dus offline zoals je hier had kunnen lezen. Eerder werd er al gesuggereerd dat alle gedupeerden 2 gratis games zouden krijgen, extra krediet op hun account en een maand lang Music Unlimited. Dit blijkt echter niet meer te zijn dan een gerucht.

Sony compenseert gedupeerden DDoS aanval PSN

Toch gaat Sony alle PlayStation-gamers wel compenseren, alle bezitters van een PlayStation Plus abonnement zullen namelijk een verlenging van 5 dagen op hun abonnement krijgen. Voor de mensen die gebruik maakten van de free trail zal er in de PlayStation Store een verlenging van 5 dagen beschikbaar komen. Maar dit is niet het enige, Sony zal namelijk een code beschikbaar stellen die je 10% korting geeft op al jouw PlayStation Store aankopen.

Zijn jullie tevreden met deze compensatie of hadden jullie meer verwacht?

  • Erg netjes van Sony. Ik hoef zelf geen compensatie. Heb liever een goede en stabiele omgeving.

    • Ik heb liever dat PSN gewoon altijd goed werkt en misschien dat ze bij de instant game collection eens een paar toffe triple A titels er tussen kunnen doen.

      • Waarom moeten er nu weer games bijkomen?

        • Hoeft niet zou ik liever hebben dan elke keer compenseren wanneer PSN eruit ligt