Sony heeft samenwerking met Superbot Entertainment vandaag beëindigd

Superbot zegt een goede smaenwerking te hebben gehad

Playstation All-Stars Battle Royale werd door de meeste gamers weggewuifd als een kopie van Super Smash Bros, maar de game heeft het tegendeel bewezen. Verkooptechnisch is het wat minder gebleken, maar het spel zelf heeft zijn charmes. Maar vandaag maakte Sony bekend dat de samenwerking met developer Superbot Entertainment is stopgezet. Sony’s Santa Monica studio zal de taken van het bedrijf overnemen.

Superbot Entertainment zal dan ook geen aandeel hebben in binnenkort verschijnende DLC’s voor het spel op de PS3 en Vita. Sony maakte dan ook bekend dat de eerste DLC voor PlayStation All-Stars Battle Royale vanaf 14 februari 2013 te krijgen ze zijn in de PSN Store.
De DLC zal Kat van Gravity Rush en Emmet Graves van Starhawk bevatten, en deze zal ook nog volledig gratis te verkrijgen zijn. Er zal ook een nieuw level komen – een kruising tussen Heavenly Sword en Wipeout – maar hiervoor zal je moeten gaan betalen.

Sony liet in een e-mail weten een fijne samenwerking te hebben gehad met Superbot Entertainment en ze wensen ze veel succes voor de toekomst en met hun toekomstige projecten. David Yang – Director of Operations bij Superbot – laat weten blij te zijn dat ze met Sony mochten samenwerken. Het bedrijf zegt nu hard aan het werk te gaan met zijn nieuwe projecten.