Sonic_The_Lost_World

12 minuten aan gameplay van Sonic: Lost World

IGN heeft Sonic: Lost World gespeeld en daarvan een video gemaakt. Wij willen jullie deze niet onthouden. Lees hieronder nog wat informatie over Sonic: Lost World die zal verschijnen op de Wii U en Nintendo 3DS.

Kenmerken Sonic: Lost World

In Sonic Lost World krijgt Sonic het moeilijker dan ooit als hij moet strijden tegen niet één maar zes dodelijke vijanden. Sonic Lost World verschijnt later dit jaar exclusief voor Wii U en Nintendo 3DS.
Dr. Eggman wil de krachten gebruiken van zes levensgevaarlijke wezens, die de Deadly Six worden genoemd. Maar als de Deadly Six in opstand komen tegen hun meester, moet onze grote blauwe vriend met zijn aartsvijand samenwerken om deze nieuwe vijanden de kop in te drukken. Met zijn nieuwe parcourmoves en verbeterde Colour Powers racet Sonic sneller dan ooit over dynamisch veranderende ondergronden. Maar is hij snel genoeg om de Deadly Six te verslaan?

Naast het avontuur voor een enkele speler, biedt de game voor Wii U en Nintendo 3DS diverse competitieve meerspelerstanden. De twee versies bevatten ook unieke mogelijkheden die de functies van beide systemen optimaal benutten. In de versie voor Wii U kunnen spelers exclusieve Colour Powers gebruiken, die ze activeren door de Wii U GamePad te kantelen, ermee te richten of het touchscreen te gebruiken. Deze versie biedt ook een tweespelerstand en de mogelijkheid om het complete spel op enkel de Wii U GamePad te spelen. Sonic Lost World voor de Nintendo 3DS is het eerste portable Sonic-spel in volledig 3D en biedt Special Stages en Colour Powers die alleen in de Nintendo 3DS-versie verschijnen.

(Videobron: IGN)