Sonic_The_Lost_World

Sonic komt terug maar alleen op de Nintendo 3DS en Wii U

Tijdens de Nintendo Direct-video van vorige week werd een wereldwijde samenwerking tussen SEGA & Nintendo aangekondigd voor drie exclusieve Sonic-titels. Vandaag maakt Nintendo meer details bekend over de tweede titel van deze overeenkomst, die net als de andere twee exclusief voor Wii U en Nintendo 3DS verschijnt. In Sonic Lost World krijgt Sonic het moeilijker dan ooit als hij moet strijden tegen niet één maar zes dodelijke vijanden. Sonic Lost World verschijnt later dit jaar exclusief voor Wii U en Nintendo 3DS.
Dr. Eggman wil de krachten gebruiken van zes levensgevaarlijke wezens, die de Deadly Six worden genoemd. Maar als de Deadly Six in opstand komen tegen hun meester, moet Sonic met zijn aartsvijand samenwerken om deze nieuwe vijanden de kop in te drukken. Met zijn nieuwe parcourmoves en verbeterde Colour Powers racet Sonic sneller dan ooit over dynamisch veranderende ondergronden. Maar is hij snel genoeg om de Deadly Six te verslaan?

Naast het avontuur voor een enkele speler, biedt Sonic Lost World voor Wii U en Nintendo 3DS diverse competitieve meerspelerstanden. De twee versies bevatten ook unieke mogelijkheden die de functies van beide systemen optimaal benutten. In de versie voor Wii U kunnen spelers exclusieve Colour Powers gebruiken, die ze activeren door de Wii U GamePad te kantelen, ermee te richten of het touchscreen te gebruiken. Deze versie biedt ook een tweespelerstand en de mogelijkheid om het complete spel op enkel de Wii U GamePad te spelen. Sonic Lost World voor de Nintendo 3DS is het eerste portable Sonic-spel in volledig 3D en biedt Special Stages en Colour Powers die alleen in de Nintendo 3DS-versie verschijnen.

(Bron: IGN)