Welke Path kies jij? Soldier, Scientist, Explorer of Settler?

De afgelopen weken heb je heel wat van onze ervaringen met de WildStar beta kunnen lezen en vandaag is het weer tijd voor een nieuwe WildStar Special. Deze week gaan we het hebben over de “Soldier Path” die we uitgeprobeerd hebben. Lees snel verder.

De Soldier path is een gewelddadig pad.

Tijdens mijn eerste playthrough koos ik meteen een Warrior bewapend met de Soldier Path. Als voormalige Orc Warrior en Death Knight leek mij dit de meest natuurlijke keuze. Wat kan je nou van de Soldier Path verwachten? In eerste instantie zal je heel veel extra missies krijgen die vooral draaien om vijanden vernietigen of speciale plekken, personages of objecten verdedigen.

  • Assassin – Deze missies draaien om specifieke doelwitten neutraliseren. Als je graag als huurmoordenaar op avontuur wilt gaan kan je deze missies accepteren. Planeet Nexus zit namelijk vol met dodelijk gespuis die een kopje kleiner gemaakt dient te worden.
  • Rescue OP – Soms worden onschuldigen gegijzeld genomen en is het aan jou om deze zo snel mogelijk te bevrijden. Als je te laat bent worden ze vaak geëxecuteerd en dat wil je natuurlijk niet op je geweten hebben.
  • Holdout Conquer – Tijdens deze missies zal je een specifieke plek moeten verdedigen tegen golven vijanden. Op den duur wordt dit vrij saai om eerlijk te zijn. Je bent vooral bezig je aanvallen te spammen.
  • Holdout First Strike – Vergelijkbaar met Holdout Conquer, alleen nu ben miet aan het verdedigen, maar aan het aanvallen. Niets nieuws onder de zon.
  • Demolition – Hierin draait het vooral om dingen opblazen en dit doe je met behulp van bommen, granaten en wapens van massa vernietiging. Een van de leukste soorten missies als je het mij vraagt.
  • SWAT – Als SWAT soldaat zal je allerlei nieuwe wapens mogen testen op de vijand. Dit betekent vooral dood en verderf zaaien en vooral geen medelijden hebben met de vijand.
  • Holdout Security – Bewaak kostbare loot en maak korte metten met dieven en achterbakse criminelen. Blijf wel goed opletten, want voor je het weet gaat iemand er op slinkse wijze met de buit vandoor.
  • Holdout Protect – Bescherm je metgezellen tegen golven vijanden. Iedereen moet het overleven dus wees voornberied op heel wat frustratie en een mogelijke ragequit. Wees dus gewaarschuwd.

https://www.youtube.com/watch?v=lmCyPXv5APY#aid=P-AURsAwtKg” width=”620″ height=”360″]

Soldier Path is niets voor mij.

Na dit Path op twee verschillende personages geprobeerd te hebben kan ik jullie zeggen dat de Soldier Path niets voor mij is. Het is nogal saai en vooral een lang “grindfest”. Als je al voor een normale quest net twintig mobs hebt moeten doden is het niet echt motiverend om voor je Soldier missie nog eens terug te gaan en hetzelfde aantal of meer een pak slaag te geven. Het komt allemaal nogal afgeraffeld uit. SWAT en Demolition zijn wat dat betreft de leukere modi. Maar wellicht is het wel wat voor jou. Persoonlijk vond ik de Scientist Path een stuk leuker en heb ik deze later gekozen. Hou onze WildStar Specials in de gaten, want binnenkort lees je meer over de Scientist Path en wat dit nou allemaal inhoudt.