Ether One is een First Person Adventure Game

Binnenkort verkrijgbaar op PlayStation 4 is de alom geprezen verhalende puzzelaar; Ether One. Winnaar van meerdere prijzen, de game wordt geroemd om de innovatieve manier waarop het een verhaal verteld en de intelligente puzzels. Voor het eerst draaiend in Unreal 4, Ether One heeft er nog nooit beter uitgezien.

SOEDESCO is ontzettend trots om in samenwerking met White Paper Games de game naar de winkels te kunnen brengen. Ether One is een First Person Adventure Game. De speller kan genieten van open narrative exploration of kan complexe puzzels oplossen. Of doe beide, de speler is volledig vrij in hoe hij of zij van de game wilt genieten. The gameplay is toegankelijk en de speler kan puzzels zijn eigen tempo oplossen.

Over Ether One:

Ether One is een first person adventure met als belangrijkste thema de kwetsbaarheid van de menselijke geest. Er zijn twee paden in de wereld waar de speler uit kan kiezen, aan het hart hiervan ligt een verhalende ervaring vrij van puzzels.

Er is ook een dieper, avontuurlijker pad waarin de speler complexe puzzels oplost om levensbepalende gebeurtenissen te herstellen in het geheugen van de patiënt, deze gebeurtenissen zullen hem of haar helpen bij het beoordelen en waarderen van het leven dat hij of zij tot dan toe geleefd heeft.

Deze parallelle paden maken Ether One toegankelijk voor een rijk spectrum aan spelers. Laat je helpen door vrienden en familie om de complexe puzzels op te lossen, of zuig de rijke atmosfeer van Pinwheel in je op. Ether One is geïnspireerd door de puzzel games van weleer waarin je cryptische aanwijzingen moest opschrijven om mysteries op te lossen. Ether One wil pen en papier puzzelen terug brengen, maar ook nog steeds toegankelijk zijn voor spelers die gefrustreerd kunnen worden door te complexe puzzels.