Bewapen jezelf en betreed ‘The Tower of Guns’

In de lente van 2015 komt Tower of Guns ‘sprayend and prayend’ de winkel in. Deze fantastische first-person shooter van SOEDESCO, GRIP Digital en Terrible Posture Games is omschreven als een combinatie van the Binding of Isaac en Doom 2.

Eigenschappen van Tower of Guns:

  • Altijd een nieuwe ervaring: random vijanden, random powerups, random eindbazen, tonnen aan vrij te spelen wapens… De game heeft zelfs willekeurige-level compositie! Je weet nooit wat je kan verwachten in Tower of Guns.
  • Zieke powerups: Je hebt vast wel eens first person shooters gespeeld waar je kan double jumpen maar heb je ooit een shooter gespeeld met een centuple jump? In Tower of Guns, in de juiste omstandigheden, kan dat!
  • Krankzinnige Wapenaanpassingen: Een wapen en zijn eigenschappen zijn niet met elkaar verbonden Tower of Guns. Hou je van bazooka’s? Je houdt er waarschijnlijk nog meer van als je een “Shotgun” aanpassing vindt. Wat is er tenslotte beter dan een shotgun? Een raketten lancerende shotgun.
  • De volledige ervaring in één sessie: Voor iedereen die teveel games heeft of te weinig tijd, is dit een game die je zo kan oppakken. Je hoeft niet lang na te denken over wat je moet doen of wat je aan het doen was, als je gaat winnen, dan ga je dat tijdens je koffie pauze doen. Dat is alleen een hele grote maar want het gaat niet makkelijk worden…