SOEDESCO komt met een gevarieerd pakket actie-simulatie-strategie games

Voor welke game ga jij?

SOEDESCO presenteert een gevarieerd pakket actie-simulatie-strategie games. Of je nou houdt van tactische strategie oorlogsgames, een race-sim op de meest krankzinnige ‘farm machines’ of een flight-sim in straaljagers en helikopters … SOEDESCO biedt het allemaal!

Tank Operations: European Campaign – vanaf 2 mei verkrijgbaar op PC

In het turn-based, tactische strategiespel Tank Operations: European Campaign op PC neem je de rol van veldmaarschalk over in enkele van de meest beroemde veldslagen van de Tweede Wereldoorlog.Van de landing van de geallieerde troepen in het noordwesten van Afrika, de invasie van Zuid-Italië, de bevrijding van Parijs tot en met de heftige eindstrijd in Berlijn. Achterhaal de tactieken en aanvalsplannen van de vijand. Laat maar zien dat jij beschikt over een militaristische en leidinggevende geest, stuur je troepen aan en maak voor eens en altijd een eind aan deze oorlog! Tank Operations: European Campaign biedt uitdagend plezier voor slimme strategen van alle rangen.

Farm Machines Championships 2014 – vanaf eind mei verkrijgbaar op PC

Ben jij de snelste, gekste en meest nauwkeurige boer in deze competitie? Klim dan snel aan boord van Farm Machines Championships 2014 op PC. Deze simulatie game biedt maar liefst 40 dynamische evenementen met twaalf gloednieuwe boerderijmachines, die je bovendien helemaal naar eigen smaak kunt ‘pimpen’. Neem dus plaats achter het stuur van gigantische tractoren, oogstmachines en andere monsterlijke nieuwe machines die over nieuwe landschappen en terreinen scheuren. Er is bovendien een uitgebreide nieuwe kaart met diverse landschappen, natuur, planten en architectuur beschikbaar. De robuuste en uitdagende gameplay maakt van deze race-sim en onvergetelijke boerderij-belevenis!

Air Conflicts: Vietnam – Ultimate Edition – vanaf 17 juni op PS4

Het Vietnam-conflict bracht de koude oorlog tot een kookpunt en is een zwarte bladzijde in de Amerikaanse militaire geschiedenis. De actie simulator game Air Conflicts: Vietnam Ultimate Edition transporteert de speler naar 1965 en plaatst hem in het heetst van de strijd in een van de meest controversiële oorlogen uit de moderne tijd. Als groentje Joe Thompson kruip je achter de stuurknuppel, maar de missies zullen van Joe een ander mens maken.

Air Conflicts: Vietnam is het vierde deel uit de succesvolle serie, waarvan de voorgangers zich in de Eerste en Tweede Wereldoorlog afspeelden. Air Conflicts: Vietnam brengt de speller het luchtruim in en maakt het iedereen mogelijk om het strijdtoneel vanuit een verrassend ander perspectief te zien. Naast vliegtuigen – van de toptoestellen van de Amerikaanse tot de geduchte Russische MIG’s – maken helikopters voor het eerst hun debuut in de franchise. De game biedt meer dan 20 verschillende straaljagers en helikopters. Typisch aan de Air Conflict-games is dat je niet een vuistdikke handleiding hoeft door te worstelen voordat je met jouw vliegtuig of helikopter het luchtruim kiest. De setting is realistisch en de modellen natuurgetrouw, maar de besturing heeft een echt arcadegevoel zodat je snel een vliegende start maakt. Toch zul je al je stuurmanskunst en stalen zenuwen nodig hebben om de meer dan twintig missies tot een goed einde te brengen.

Air Conflicts: Vietnam Ultimate – Edition voegt op PS4 nieuwe functies en technische innovaties toe, en daarbij extra single player missies in de vorm van de Lost Letters campaign. Air Conflicts: Vietnam – Ultimate Edition een game die nooit verveelt!