CI Games verscheept meer dan 1 miljoen exemplaren met wereldwijde lancering.

Gratis multiplayer DLC verschijnt binnenkort met twee nieuwe maps en extra game mode.

Stel je scherp en zet je schrap voor de sniper game van het jaar! CI Games, de snel groeiende internationale uitgever en ontwikkelaar van interactief entertainment heeft meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht van Sniper: Ghost Warrior 2 aan retailers wereldwijd in aanloop naar de lancering. Sniper: Ghost Warrior 2 ligt vanaf morgen op de schappen voor Xbox 360 video game en entertainment systeem, PlayStation 3 computer entertainment systeem voor €39,99 en Windows PC voor €34,99.

“Sniper: Ghost Warrior 2 biedt een spannende tactische sniper ervaring en verscheidenheid aan bestaande locaties en ongelooflijke visuals, geavanceerde AI en intelligente physics dankzij Crytek, de state-of-the-art CryENGINE 3. Sniper: Ghost Warrior 2 is dé game voor moderne militaire video game fans”, aldus Marek Tyminski, CEO van CI Games. “De gratis multiplayer DLC bevat twee nieuwe maps en een uitdagende extra game mode, waarmee we de eerste stap zetten om de Sniper: Ghost Warrior 2 ervaring voor onze fans na lancering te garanderen. Binnenkort brengen we een update voor de PC versie van de game uit, waarmee spelers kunnen genieten van de voordelen van DirectX 11.

De gratis downloadable content (DLC) pack biedt nieuwe multiplayer maps (Tower Defense and Temple Crossing) en een complete nieuwe game mode. De game is vanaf de komende weken verkrijgbaar voor Xbox LIVE Arcade, PlayStation Network en Windows PC en spelers kunnen een reeks nieuwe spannende multiplayer wedstrijden beleven. CI Games brengt binnenkort een update voor de PC versie van de game met DirectX 11 ondersteuning.

Sniper: Ghost Warrior 2 is de enige multi-platform first person shooter, die zich exclusief richt op de moderne militaire sniper ervaring. Door gebruik te maken van de geavanceerde mogelijkheden van CryENGINE3 biedt de game vele grafisch opzienbarende omgevingen, diverse uitdagingen, een uitgebreid AI systeem met de precisie en accuraatheid, waarmee de originele game een wereldwijde hit werd. Sniper: Ghost Warrior 2 biedt authentieke wapens, ballistiek en een ultieme balans tussen skills, spanning en actie.

Sniper: Ghost Warrior 2 is vanaf 15 maart verkrijgbaar voor Xbox 360® video game en entertainment systeem, PlayStation 3 computer entertainment systeem voor €39,99 en Windows PC voor €34,99.