Sniper: Ghost Warrior 2′s Siberian Strike DLC verschijnt op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Lukt het jou om de vermiste CIA Agent op te sporen.

City Interactive had vorige week aangekondigd dat Sniper: Ghost Warrior 2 deze week zijn eerste DLC zal gaan krijgen genaamd: Siberian Strike. De add-on is nu te downloaden en wij hebben de trailer voor je.

Siberian Strike is een single-player add-on en zal meenemen op reis naar een diep geïsoleerde Siberische locatie (de hint zit ‘m in de naam), hier zal je een open wereld ervaring staan wachten. Je hebt geen begeleiding bij het vinden van je weg in de splinternieuwe locatie die buiten de kaart verstrekt, wat inhoudt dat je je eigen verstand en instinct nodig hebt om te navigeren door de verlaten stad Birsovik, waar je zal moeten infiltreren in een Russische militaire installatie waar volgens de Amerikanen atoom bommen liggen.

Je stapt in de schoenen van Cole “Sandman” Anderson, die éénmaal binnen in een fabriek hoopt de vermiste CIA agent op te sporen door middel van zijn GPS signaal en hem zo veilig mogelijk mee terug te nemen.

Sniper: Ghost Warrior 2  Siberian Strike DLC kun je nu downloaden op Xbox Live Marketplace voor 800 Microsoft Points en 9,99 euro in de PS Store en PC. Trouwens, heb jij Sniper: Ghost Warrior 2 nog niet in huis maar wil je er graag mee aan de slag. Doe dan mee met onze prijsvraag. Hoe? Lees dat hier. Bekijk hieronder de trailer van de DLC.

https://www.youtube.com/watch?v=vNeVCEiAKUg” width=”620″ height=”360″]