Sniper Elite V2 moet in de lente op de Wii U verschijnen.

De Wii U versie zal gamepad gameplay ondersteunen.

Sniper Elite V2 verschijnt binnenkort op de Wii U. Dat hebben developer Rebellion en publisher 505 laten weten. Rebellion’s CEO Jason Kingsley:

“Sniper Elite is just the kind of mature game that is perfect for the different mechanics of the Wii U,” “It’s been a challenge to get it right, but thanks to our team and the fantastic support of our partners at 505 Games we believe we’ve brought the unique gameplay to a whole new platform,”

In Sniper Elite ben je een echte lonewolf, een eenzame soldaat die in zijn eentje belangrijke targets om zeep moet helpen om vervolgens weer geuidsloos in de nacht verdwijnt en op zoek gaat naar zijn volgende target. We kennen natuurlijk allemaal de sniper-rifles uit BF3, liggend op je buik je recticle een paar streepjes omhoog richten en afvuren maar. Of wellicht de sniper rifle uit COD waarbij je dat niet eens hoeft te doen! Oh wacht, was ik vergeten dat je in beide spellen last van een sway hebt en je ademhaling ,om de ervaring van het snipen te evenaren? Ok, dat doen we erbij, maar dan nog kom je niet eens een klein beetje in de buurt van de ervaring die Sniper Elite V2 je gaat brengen. Niet alleen heb je te maken met bullet-drop en de sway van je rifle; ook heb je te maken je ademhaling, hartslag, positie waarin je ligt, de snelheid van je kogel en het allerbelangrijkste: de wind.

(Bron: CVG)