Sniper Elite III  101 Gameplay Trailer

Sniper Elite III verschijnt op 27 juni

Er is een nieuwe trailer vrijgegeven van Sniper Elite III. In de trailer zien we meer van de gameplay. Waar gaat de game over?Sommigen beweren dat Hitler zichzelf neerschoot in een bunker in Berlijn in 1945. Anderen geloven dat hij al twee jaar daarvoor op een geheime reis naar Noord-Afrika door een kogel van een sluipschutter om het leven kwam. Of was dit zijn dubbelganger?

Beslis het zelf wanneer je je handen weet te leggen op de Sniper Elite III pre-order bonus “Hunt The Grey Wolf.”
Hitler, codenaam van de geallieerden “Grey Wolf”, en zijn dubbelganger gaan op een geheime reis naar Libische haven van Tobruk in 1942. Ter voorbereiding op zijn missie en de cruciale laatste schot moet OSS Agent Karl Fairburne heimelijk infiltreren in de eeuwenoude straten en op de daken van de door de Duitsers ingenomen stad. Door de enorme open omgeving, wisselende identiteiten van de doelwitten, dagboeken en locaties zijn geen van de twee speelsessies hetzelfde. De vraag is – weet jij feit van fictie te onderscheiden, het echte doelwit van de dubbelganger?

Sniper Elite III, het laatste hoofdstuk in de prijswinnende serie, neemt spelers mee naar een nietsonthullend, exotisch terrein van het Noord-Afrikaanse WO II conflict, in de strijd tegen een nieuwe, dodelijke vijand. Sniper Elite III is in Europa verkrijgbaar op 27 juni voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 en PlayStation 3.