Sniper Elite 3 Ulimate Edition verschijnt op de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360

Rebellion heeft aangekondigd dat Sniper Elite 3 Ultimate Edition op 10 maart verschijnt. Deze Ultimate Edition bevat de Save Churchill delen 1,2 en 3, zes wapen pakketten, nieuwe Gameplay modi en multiplayer maps. Bekijk hieronder een trailer van de Sniper Elite 3 Ultimate Edition.

  • Rick

    Op de een of andere manier is dit elke keer weer een net-niet game. De eerste twee delen hadden elementen waarmee ik mij echt wel kon vermaken, maar op de een of andere manier mist er “iets”. Ik weet ook niet wat het is hoor; het snipen is vet, het sluipen is geinig…en toch! ๐Ÿ™

    • Deze titel is toch wel de beste van de Sniper Elite serie. Ik heb het verhaal samen met Sjoerd uitgespeeld en erg gelachen. Als de game scherp geprijsd is zou ik je toch aanraden ze game een kans te geven.