Ben je klaar voor de nieuwe heerser van het dodenrijk?

Er is weer een SMITE God reveal! Dit keer is de nieuwste SMITE God Ah Puch. Hij komt uit de diepste krochten van de hel en dat is te zien. Gekroond met een krans vol mensenogen en een angstaanjagende schedelmasker belichaamt Ah Puch het bederf waarover hij heer en meester is.

Ah Puch heeft een nauw band met het dodenrijk en dat verklaart zijn krachten die het mogelijk maken op het slagveld over de ondoden te heersen. Met de Undead Surge kracht kan hij maximaal een tweetal ontbindende lijken aanroepen die met grote kracht ontploffen. Ah Puch’s ultimate, Empty the Crypts, is tot nu toe de grootste in de game en laat een leger van fantomen rechtstreeks uit de diepste delen van de hel los waarbij ze aan alle vijanden die ze aanraken schade kunnen doen.

In de nieuwe patch zijn er ook een aantal nieuwe skins van SMITE’s meest populaire goden te bewonderen waaronder ‘Kawaii Pop’ Bastet, ‘Void Wyrm’ Kukulkan, ‘Executioner’ Nemesis en ‘Desert Queen’ Serqet. Bekijk hieronder de SMITE God reveal trailer.