Nog twee weken tot de release van Sleeping Dogs Definitive Edition, eindelijk kunnen next gen gamers van deze game genieten

De Xbox One en PlayStation 4 remake: Sleeping Dogs Definitive Edition laat niet al te lang meer op zich wachten. Vanaf 10 oktober kunnen we hier in Europa opnieuw genieten van het open wereld avontuur tussen de Chinese triads in Hong Kong. De remake van Sleeping Dogs uit 2012 zal niet voor iedereen weggelegd zijn, aangezien de game flink gespeeld is geweest door menig gamer. Maar grote fans en nieuwkomers in de serie kunnen met de remake naar hartenlust genieten van de Kung-Fu en undercover actie van Wei Shen. Bekijk hieronder de trailer en laat ons weten of je Sleeping Dogs Definitive Edition gaat halen volgende maand.

  • Denk dat ik deze game wel ga halen. Ik heb namelijk sleeping dogs niet gespeeld op de vorige consoles en het lijkt me wel een toffe game. Dus nu is het ideale moment om hem te gaan spelen!

    • Grayfoxz

      Is zeker een gave game. Kapot gespeeld op de ps3 en xbox 360., it er zelfs aan te denken deze versoe ook te halen. (voor een leuk prijsje)

  • Nino

    Dit is een hele leuke game!

  • Toen het spel uitkwam op de ps3 kon ik niet wachten om het te spelen. Het vechten werd beloond en was ontzettend vet. Maar het rijden door de stad met voertuigen was waardeloos en de stad zelf had totaal geen leven zoals we dat kennen van een andere bekende open wereld game.