Wat heeft Emperor Kaos Skylanders Trap Team spelers allemaal te bieden?

Emperor Kaos kondigt een splinternieuwe gameplay modus aan voor Skylanders Trap Team en dat is natuurlijk bijzonder komisch. Lees snel wat de kwaadaardige keizer te zeggen heeft!

Deze gameplay staat geheel in het teken van mij, Emperor Kaos, de meest beruchte en kwaadaardige slechterik in heel Skylands! In mijn geweldige “Kaos Doom Challenge” kunnen snotterende Portal Masters zoals jij, samen met het belachelijke leger van Skylands, de strijd aangaan tegen mijn persoonlijke volgelingen.

Aangezien je toch geen schijn van kans maakt, zal ik, Kaos, je de ruimte geven om verdedigingstorens te bouwen. Zo kun je de strijd aangaan met mijn angstaanjagende bondgenoten en daarbij mag je alle Skylanders uit je gehele verzameling inzetten. Maar als jij, stuntelde Portal Master, er uiteindelijk toch niet in slaagt om langs mijn hordes van boosaardige onderdanen te komen, dan wordt “Mystery Box of Doom” geopend. Uit de “Mystery Box of Doom” komen onophoudelijk gigantische slechterikken tevoorschijn die je zullen vermorzelen! En omdat ik genadig ben laat ik jou zelfs al je Trapped Villains gebruiken om te proberen om mijn handlangers te verslaan.

Vanaf 10 oktober zal Skylanders Trap Team verkrijgbaar zijn.