Skylanders SWAP Force Logo HiRes

De Nintendo 3DS versie van Skylanders SWAP Force biedt gamers een uniek avontuur

Skylanders SWAP Force verschijnt ook op de verkopende draagbare spelcomputer van het moment, de Nintendo 3DS. De Skylanders franchise, goed voor $1,5 miljard, blijft marktleider van de game-industrie als het gaat om wereldwijde retailsales.

De Nintendo 3DS versie van Skylanders SWAP Force biedt gamers een uniek avontuur, compleet met een geheel eigen verhaal, eigen levels en een Starter Pack met unieke eigen characters. In vergelijking met de consoleversie komt Skylanders SWAP Force op Nintendo 3DS bij retailers wereldwijd beschikbaar met drie nieuwe personages, Rattle Shake, Volcanic Eruptor en Free Ranger; zij zijn in geen enkel ander Skylanders Starter Pack te vinden! Als fans zowel een consoleversie als de Nintendo 3DS versie van Skylanders SWAP Force aanschaffen, hebben ze vier SWAP Force Skylanders tot hun beschikking – en daarmee hebben ze toegang tot 16 verschillende combinaties!

“Skylanders fans hebben ons erg gesteund,” zegt Alex Peters, Vice President van Activision Production. “Ze hebben duidelijk aangegeven wat ze graag zouden terugzien in de Nintendo 3DS versie van Skylanders SWAP Force en wij hebben die input ter harte genomen. De game speelt soepeler en lekkerder dan ooit. Het feit dat de character-collecties van de kids groter en groter worden, bood ons bovendien de kans om meer diepte en gameplay-variatie toe te voegen dan bij andere draagbare spelcomputerversies van Skylanders.”

Het verhaal van Skylanders SWAP Force op Nintendo 3DS begint in Boomtown, de thuisbasis van Skylands’ lievelingspiloot Flynn. Terwijl hij in de stad met een feest wordt geëerd als lokale held sluipt de schurk Count Moneybone Boomtown binnen om Cali te kidnappen, een oude vriend van Flynn en de Skylanders. Nu is het aan alle Portal Masters om de Skylanders en SWAP Force bijeen te brengen om zo Cali te kunnen redden en de boosaardige Count Moneybone te verslaan.

Skylanders SWAP Force biedt kinderen niet eerder vertoonde keuzemogelijkheden. Door de bovenste en onderste helften van de toys om te wisselen – to swap! – kunnen ze van de 16 SWAP Force characters meer dan 250 unieke combinaties3 maken. Skylanders SWAP Force op Nintendo 3DS is compatible met alle toys uit Skylanders Spyro’s Adventure en Skylanders Giants; daarnaast kunnen alle abilities, levels alsmede de customization van de personages worden meegenomen naar Skylanders SWAP Force. Net als bij de consoleversie van de game het geval is, is de level cap van alle characters verhoogd van 15 naar 20. Op die manier kunnen spelers de skills en ervaringen van hun favoriete Skylanders blijven uitbouwen en verbeteren.

Skylanders SWAP Force voor Nintendo 3DS is ontwikkeld door n-Space en komt op 18 oktober uit in Europa.