Skylanders SuperChargers brengt auto’s, boten en vliegtuigen tot leven.

Skylanders, de #1 kids console franchise, komt op 20 september met Skylanders SuperChargers. De game wordt door Activision Publishing, uitvinders van het toys-to-life genre, eerst uitgegeven in Noord-Amerika en op 25 september verschijnt Skylanders SuperChargers ook in Europa. De game breidt de zo kenmerkende gameplay uit met de introductie van voertuigen die tot leven komen, waarmee de jonge fans weer op een heel nieuwe manier de magie van Skylands zullen ondergaan.

Portal Masters besturen allerlei land-, zee- en luchtvoertuigen en zo beleven ze heerlijke actie en doldwaze avonturen. In fantastische auto’s scheuren de kinderen over de wegen van Skylands, ze storten zich in brullende stroomversnellingen en maken doldwaze duikvluchten terwijl ze zich in hun vliegtuig door de vijandelijke linies boren. Ontwikkeld door Vicarious Visions, biedt Skylanders SuperChargers een rijke en verhaalgedreven gameplay experience. De avonturen kun je zowel te voet als met je voertuigen uitvoeren, er is strijd, er zijn puzzels en mini games; er is zoveel dat het iedere Portal Master zal duizelen van plezier. Dit alles speelt zich af in waanzinnige nieuwe decors.

Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing, geeft aan:

“We hebben het toys-to-life genre ontworpen en we voeren het nog steeds aan doordat we continu met opzienbarende innovaties komen. Zo blijft de magie van de game met iedere nieuwe uitgave onverminderd aanwezig.”

In Skylanders SuperChargers maken we kennis met een nieuw soort helden, genaamd SuperChargers. Ze onderscheiden zich met nieuwe moves, krachtige aanvallen en wapens die nog nooit eerder zijn vertoond. De SuperChargers beschikken over bijzondere talenten en zo kunnen ze Portal Masters helpen om Kaos te bestrijden. Bij de game komen twintig nieuwe SuperCharger-toys en 20 nieuwe voertuig-toys beschikbaar.

Alle voertuigen in de game kun je customizen met supercoole aanpassingen en ook de wapens kun je opwaarderen. De ultieme combinatie bereik je als je een SuperCharger Skylander koppelt aan het bijpassende voertuig. Zo’n SuperCharged-combi is meer dan de som der delen want zowel de prestaties van het voertuig als die van het personage gaan door het dak. Skylanders SuperChargers steunt alle Skylanders toys uit eerdere games. Dat zijn er inmiddels meer dan 300 en die kunnen in Skylanders SuperChargers dus allemaal plaatsnemen aan het stuur van de auto’s, boten en vliegtuigen in de game.

Richard Barry, Global Chief Merchandising Officer, Toys“R”Us over Skylanders:

“Al sinds de release van Skylanders Spyro’s Adventure werken we samen met Activision en vanaf het prille begin zijn we 100% overtuigd van de magie en innovatiekracht van het merk. Met iedere nieuwe game wordt het concept opnieuw uitgevonden en geïntensiveerd en zo blijft Skylanders boeiende en meeslepende gaming ervaringen bieden.”

Verhaal van Skylanders SuperChargers:

Het verhaal draait om Kaos’ laatste poging om de macht over Skylands te krijgen. Daarbij heeft hij het duisterste wapen ooit ingezet. Het “Doomstation of Ultimate Doomstruction” is zo gevaarlijk is dat het de lucht kan opeten! Gelukkig zag Master Eon net op tijd in wat Kaos in zijn schil voerde en hij heeft nu een speciaal team van Skylanders samengesteld. Met de meest bijzondere auto’s, boten en vliegtuigen die je je maar kunt bedenken biedt dat superteam straks weerstand aan Kaos’ koninkrijk van vernietiging!